fbpx

Achter de schermen

Wil jij weten wie er een belangrijke rol hebben gespeeld tijdens het Sinterklaasfeest in Apeldoorn? Bekijk het hieronder en zie hoe zij de stad in sintsferen hebben gebracht!

Tim Koldenhof

Omgevings
manager
Tom Brands

Glutenvrije piet Sabine

Carola Hooghiemstra

Michiel Brouwers

Met meer dan 500 collega’s en vrijwilligers ging hij aan de slag met alles wat met de intocht te maken had: opbouw, podia, productie en alle artiesten!  

Als omgevingsmanager bij de landelijke intocht is Tom een vliegende keep. In nauw contact met bewoners en ondernemers zorgt hij dat alles goed verloopt. 

Sabine was een van onze glutenvrije pietjes tijdens de intocht. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat de intocht ook een feestje was voor kinderen met coeliakie! 

Onze EHBO-topper op 16 november was Carola. Samen met haar team van eerstehulpverleners heeft ze ervoor gezorgd dat iedereen veilig op pad kon gaan!

Michiel, directeur van communicatiebureau Amazing haakte aan om de intocht in Apeldoorn in een nieuw jasje te steken. Dit zag je o.a. in de ingepakte containers en het inpakhuis. 

Onze kinderburgemeester!

Traffic Support - Jos Wiegman

Onze enige echte Apeldoornse kinderburgemeester Sibel heeft naast Sinterklaas de hele intocht van dichtbij mogen meemaken! Een ervaring om niet snel te vergeten! Lees snel over al haar avonturen op 16 november, en de rest van het sinterklaasfeest!

Jos Wiegman was deze intocht van het Verkeers- en Vervoersplan! Hij moest onder andere aan de slag met de manieren waarop mensen naar de intocht konden komen en hoe we ze naar de juiste plek konden wijzen! Mede dankzij Jos stonden er dus zoveel enthousiaste mensen langs de route te zwaaien naar Sinterklaas.