fbpx

De intocht: Wat wordt het weer?

Morgen is de grote dag! De Sint komt aan in Apeldoorn en we maken er met zijn allen één groot feest van! Wel goed inpakken met sjaals en mutsen hè, want het wordt koud buiten! Ook Sint en piet zijn voorbereid om jullie warm welkom te heten!

De Apeldoornse Pietendans

Het wordt, zoals Dieuwertje in het Sinterklaasjournaal al heeft bevestigd, een waterkoude Sinterklaasintocht… Met een temperatuur van 6 graden en een gevoelstemperatuur van rond het vriespunt is het verstandig om je goed aan te kleden! Ook hebben we natuurlijk niet voor niets het pietendansje aan jullie doorgestuurd. Nog even goed oefenen vanavond! Dan kun je je morgen goed warmdansen en gelijk met zijn allen in de sinterklaasstemming komen!

Jouw warme outfit

Heb je naast de pietendans ook je professionele pietenoutfit al op orde? Trek je pietenmuts wat strakker over de oren en knoop je sjaal goed om! We willen natuurlijk niet dat je kou vat.  

En dan nog iets! Vergeet je paraplu of regenponcho niet. Het lijkt geen verregende dag te worden, maar je weet het nooit! Natuurlijk blijven we wel positief, maar wat extra spullen meenemen kan geen kwaad.

Wil jij de laatste voorspellingen van het weer nog bijhouden? Houdt dan het sinterklaasjournaal in de gaten! Misschien gaat het toch ineens sneeuwen? Of schijnt juist de zon? Één ding is zeker: We gaan er met zijn allen een mooi feestje van maken, met welke weersomstandigheden dan ook. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?!