fbpx

Een laatste check voordat je naar de intocht komt…

Nog 1 nachtje slapen, morgen is het dan eindelijk zover! Kom je morgen naar de Sint zwaaien? Bereid je dan goed voor! We hebben een handig checklijstje voor je:

✔️ Weet je al waar je wilt staan? Check de route van Sinterklaas en kijk ook goed hoe je daar kan komen. Sommige wegen zijn afgesloten of minder goed bereikbaar. Het beste is om lopend de binnenstad in te gaan.
✔️ Kom je met de auto of de fiets? Kijk hier waar je kan parkeren. Er zijn zes parkeergarages en zes parkeerterreinen in de buurt van de binnenstad. Voor de fiets is ook een warm plekje binnen in één van de gratis fietsenstallingen. Bijvoorbeeld in de nieuwe stalling in de Paslaan! Of één van de vijf andere vaste stallingen in de binnenstad, of de vier extra stallingen die zijn bijgeplaatst voor de intocht.
✔️ Kom je met het OV? Check dan voor vertrek nog even of alles op tijd en volgens de normale route rijdt.
✔️ Nog geen plannen voor na de intocht? Neem een kijkje in het Inpakhuis in de Mariastraat, of kom gezellig nagenieten vanaf 16.00 uur bij de Pepernotenparty op het Raadhuisplein!
✔️ (Pieten)muts, handschoenen, sjaal, dikke jas, thermo sokken…Kleed je warm aan! Het wordt koud morgen! Maarrrr… gelukkig wel droog!

Alles afgevinkt? Dan ben jij er helemaal klaar voor! Ken jij iemand die nog wat hulp kan gebruiken? Verwijs ‘m dan naar onze site.