fbpx

Nou dug ‘oor Zaanstad! Hallo Apeldoorn!

Welkom Sinterklaas!

Heey feestganger! Ben jij al klaar voor de intocht? Of ben je de sinterklaasintocht van vorig jaar in het noorden van het land nog niet vergeten? Via Zaandijk mocht de Sint de gemeente binnenvaren en heeft hij verder te paard genoten van alles wat er voor hem georganiseerd was.

Het was één groot feest op en rond de Zaanse Schans. Bedankt Zaanstad voor al het moois dat jullie hebben neergezet! Kijk vooral even hun aftermovie hiernaast om alvast in de sinterklaasstemming te komen


Nu is het alleen wel tijd om het stokje aan Apeldoorn over te geven en ons er een nog gaver feest van te laten maken. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?!

Blijf jij ook op de hoogte?

Op zaterdag 16 november is het zo ver en mogen we met alle Apeldoorners de Sint en zijn Pieten van harte welkom heten in onze mooie stad. Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt tijdens de voorbereidingen op hun komst? Ben je daarnaast supernieuwsgierig hoe we de stad op zijn kop gaan zetten voor een sinterklaasfeest om nooit te vergeten? Houd onze Facebookpagina in de gaten en volg ons vooral op Instagram! Vergeet ook niet om af en toe een kijkje te nemen op deze site, ennuh, heb jij er ook al zo’n zin in ?


Kom ook naar de sinterklaasintocht in Apeldoorn! Ajeu en tot dan!

p.s. Wil jij ook meewerken aan dit grootste spectakel? Meld je aan als vrijwilliger!