fbpx

Bereikbaarheid en parkeren

Wil jij weten waar je op 16 november kunt parkeren, zodat jij je op de intocht kan concentreren?
Dat vertellen we je hier, met alle plezier!

Heb jij al gehoord hoe Sinterklaas en zijn Pieten door de Apeldoornse binnenstad gaan? Neem dan snel een kijkje op de pagina ‘Route‘ en op de kaart van de omgeving om te kijken waar jij het beste kan staan!

 

Openbaar vervoer

Denk jij: gedoe met parkeren, oh nee! Dan is het openbaar verover voor jou een goed idee. De trein stopt ook op het Apeldoorns station, check www.ns.nl om te zien op welk perron.

Op deze speciale dag geldt een gewijzigde dienstregeling voor stad- en streekbussen. Op dit moment is Syntus daar nog even mee aan het klussen. Op www.syntus.nl vind je de gewijzigde dienstregeling snel, of bij de bushalte toch echt wel!

 

Fietsenstallingen

Ben je van plan met de fiets te komen? Ook voor je stalen ros is er een onderkomen. In de stad vind je verschillende plekken, met overdekte fietsenrekken. Om ervoor te zorgen dat elke fiets droog staat, is er meer dan één extra stalling die open gaat. Alle plekken waar je fiets kan staan, vind je op www.apeldoorn.nl/sint2019, bijna onderaan. 

Parkeren van je auto op 16 november kan zeker dichtbij, de openingstijden staan op www.apeldoorn.nl of 
www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/apeldoorn voor je op een rij. 

Mindervalidenparkeerplaats

De afstand tussen je auto en de intocht klein, dat is voor sommige mensen heel fijn. Ook voor mensen slecht ter been, is parkeren geen probleem. Heb je een gehandicaptenparkeerkaart om te parkeren, dan kun je tot 8 november een mindervalidenparkeerplaats reserveren. Parkeren mag je dan dichtbij het Stationsplein, om zo snel bij de intocht te zijn. Reserveren kan door een mail naar [email protected] te sturen, geef daarbij je voor-, achternaam en e-mailadres gelijk door zo hoeft het niet lang te duren. Je parkeerkaart ontvang je ongeveer een week voor het event, zo ben jij op 16 november present!