Intocht 2022: Pepernotenpark

De intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 november 2022. 

Pepernotenpark

Dit jaar ontvangen Sinterklaas en de Pieten alle kinderen uit Apeldoorn en omstreken graag in het Pepernotenpark. Dit park kennen jullie allemaal, want eigenlijk is dit het Oranjepark, maar het krijgt voor de komst van de Goedheiligman voor één dag een andere naam: het Pepernotenpark.

Hoe laat is het Pepernotenpark geopend?

Het Pepernotenpark opent op zaterdag 12 november om 10.00 uur. De burgemeester en de kinderburgemeester van Apeldoorn openen het park én het feest dan samen met de winnaar van de kleurwedstrijd. Het is natuurlijk heel leuk om daarbij te zijn, maar je kunt ook gerust wat later komen. Want het feest in het park gaat tot 12.00 uur door. Dus er is genoeg tijd voor iedereen om mee te doen met de activiteiten en de Sint en Pieten te zien. 

Wat is er allemaal te doen in het Pepernotenpark?

Het belooft een ontzettend leuke ochtend te worden op 12 november. Want er zijn zoveel leuke activiteiten gepland. Wat dacht je van Pietengym met Accres? Of een spetterend optreden van de studenten van Joji School of Arts? Pakjes gooien, voetballen en een Pietenorkest. En extra tof dit jaar, Jan de Hoop presenteert live uit het park een extra Apeldoorns Sinterklaasjournaal!

Op onderstaande plattegrond staat wat er allemaal te doen is en waar je jouw favoriete activiteit in het Pepernotenpark kunt vinden.